donderdag 3 oktober 2013

Vrienden bedankt!



Met een brede glimlach op het gezicht wakker geworden vandaag! De opening van de tentoonstelling: "Mijn Witte Kerk" is achter de rug en het ziet er prachtig uit. Het bestuur van deze Stichting kan zich geen beter visitekaartje wensen.  Onze grote dank gaat uit naar de tentoonstellingscommissie, naar allen die een kunstwerk beschikbaar stelden voor deze gelegenheid en natuurlijk ook naar de sponsors. Alle puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen, het resultaat is hartverwarmend.



Allereerst natuurlijk dank aan de tentoonstellingscommissie onder leiding van Leontine van der Klugt. Zij hebben de afgelopen weken contact gezocht met alle aanbieders van kunstwerken. Ze hebben de werken opgehaald, uitgepakt, schoongemaakt, opgehangen, voorzien van tekst en informatie. Er zijn catalogi gedrukt, affiches ontworpen, zwenkwieltjes gemonteerd... er is gezaagd, geschilderd en ga zo maar door. En de komende weken zijn ze suppoost of stoelen sjouwer, en gaan ze er ook nog voor zorgen dat alle ingeleverde kunstwerken weer keurig terugkomen bij de rechtmatige eigenaren.



Dank aan alle vrijwilligers ook die nu al hielpen met al die kleine zaken die een buitenstaander niet opvallen misschien, maar die zo belangrijk zijn voor een succes. Even een paar kaartjes maken voor aan de bloemen, even een kratje glazen uitlenen, even de boel aanvegen, even een gastenboek regelen, een grote vaas uitlenen... Het is de smeerolie in zo'n project. We zijn nog niet klaar, en we hopen tot het eind van de tentoonstelling een beroep te mogen doen op jullie bijdrage.



Schilderwerken Th. M. Bader leverde kosteloos de verf voor de meubelstukken. De omschrijving: "een grote emmer 'Rijksmuseumgrijs' alstublieft" bleek genoeg. Dank daarvoor! Van der Hoeven bloemen, planten groenten en fruit voorziet de grote vaas van verse bloemen gedurende de tentoonstelling; dank daarvoor, het is precies dat beetje extra dat we nodig hebben! Tino Stulen, top foto's, dankjewel!




Niets staat een bezoek door u aan onze tentoonstelling nog in de weg:

"Mijn Witte Kerk"

4 tot en met 20 oktober 2013

vrijdagavonden van 19.00 tot 21.00
en op zaterdag- zondag- en woensdagmiddag van 1400 tot 1700




tot snel!

Het bestuur