Vriend worden?

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk heeft zich tot doel gesteld evenementen te organiseren waarbij iedereen kan genieten van de bijzondere sfeer in de Witte Kerk. De kerk is een monument, maar ook de ziel, het hart en het centrum van het dorp. Het is een plek waar mensen hun emoties de vrije loop kunnen laten. Een plek met gevoel, en onze verbinding met het verleden en de toekomst.

Het behoud en onderhoud van een gebouw van zeven eeuwen oud is erg kostbaar… De Stichting Vrienden van de Witte Kerk heeft daarom als tweede doelstelling het financieel bijdragen aan het onderhoud, en daar hebben wij uw hulp bij nodig:

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk zoekt betrokken Vrienden!

Vrienden die bereid zijn jaarlijks €100 over te maken en op die manier bijdragen aan het voortbestaan van deze prachtige plek. Vrienden worden op de hoogte gehouden van onze activiteiten.  De Stichting Vrienden van de Witte Kerk is een ANBI-instelling, uw giften zijn aftrekbaar van de belastingen. Hebt u belangstelling, en voelt u zich geroepen: neem dan contact op met onze penningmeester via: info@vriendenvandewittekerk.nl