zondag 15 september 2013

Nog drie weken....

.... en dan opent de tentoonstelling 'Mijn Witte Kerk'. Gedurende drie weken kunt u dan op de aangegeven tijden in de Witte Kerk terecht om een wel heel bijzondere verzameling te bekijken. Want wat ís er enthousiast gereageerd door de Noordwijkerhouters! Op zolders, in opslagruimten maar zeker ook prominent in de huiskamers blijken tientallen heel bijzondere Witte Kerkjes te hangen. Vaak gemaakt  door, zoals wij al hoopten, Noordwijkerhoutse amateur kunstenaars.
Wat een pláátjes krijgen we aangemeld! Nu hangt alles nog waar het hoort, wij vragen de eigenaren om drie weken afscheid te nemen van de portretten, niet langer. Kort voor de opening op 4 oktober a.s. zal de expo-commissie de werken ophalen en ophangen.


detail van een wandkleed dat ook te zien zal zijn

Achter de schermen wordt nu heel hard gewerkt aan de tentoonstellings-meubels. De commissie moet werken met een minimaal budget, maar wil straks alle kunstwerken natuurlijk wel recht aan doen! Of dat lukt, dat horen we graag van u wanneer u komt kijken naar die tientallen kerkjes die wij bijeenbrengen! Eerste mogelijkheid om te komen kijken is op vrijdagavond 4 oktober, meer informatie volgt, graag tot dan!

PS: mocht u nog een 'Witte Kerk' weten die echt niet mag ontbreken op deze expositie, meldt u zich dan snel via dit adres: vriendenvandewittekerk@gmail.com