woensdag 22 januari 2014

Uniek concert in Witte Kerk

Stichting Vrienden van de Witte Kerk is verheugd u te kunnen melden dat wij op 14 februari 2014 een heus benefiet-concert mogen organiseren in de Witte Kerk. Mezzo-sopraan Esther Floor, opgegroeid in Noordwijkerhout, heeft ons aangeboden om haar nieuwe solo-programma voor u uit te voeren, en dat betekent dat wij ú een mooi aanbod kunnen doen.

Het programma van Esther bestaat uit Britse, Ierse en Schotse traditionals en folksongs, prachtige, romantische muziek dus. Zij wordt begeleid door pianiste Elizabeth Ford en samen maken zij een avondvullend programma. De Witte Kerk zal op deze Valentijns-avond romantisch aangekleed zijn, met kaarslicht en bloemen en wij schenken u in de pauze en na afloop een drankje.

Wij kunnen u dit concert aanbieden voor het bedrag van 10,- euro. Dankzij de inzet van onze vrijwilligers komt de gehele opbrengst van deze avond ten goede aan Stichting Vrienden van de Witte Kerk. Het aantal plaatsen is beperkt, waardoor een intiem concert gegarandeerd is. De voorverkoop is reeds gestart bij boekhandel Wagenaar en Van Halem naast de kerk.