dinsdag 25 februari 2014

Prachtig Valentijnsconcert

In een uitverkochte kerk hebben ruim 100 aanwezigen op 14 februari genoten van het programma 'Songs from the Isles" van Esther Floor en Elizabeth Ford. De artiesten brachten een sfeervolle collectie Britse, Ierse en Schotse liederen ten gehore. Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Witte kerk is beide dames bijzonder erkentelijk voor deze geste, het was tenslotte een benefiet en de opbrengst komt dan ook ten goede aan de doelen van de Stichting.

Bij deze eerste activiteit van de Stichting in 2014 hebben we weer mogen ervaren dat veel mensen de Witte Kerk een warm hart toedragen. Zo waren er prachtige bloemen beschikbaar gesteld om de kerk mee te versieren en we hebben weer nieuwe donateurs kunnen werven. Al met al een heerlijke, geslaagde avond die mede dankzij de bijdragen van onze vrijwilligers een succes werd. Dank daarvoor!

Blijft u terugkomen op deze website, ook in 2014 hebben we weer een paar leuke activiteiten gepland, én we gaan ons spaarvarken dit jaar aanspreken om voor het eerst daadwerkelijk te kunnen bijdragen aan het behoud van de Witte Kerk. Houdt u ons in de gaten, we zitten niet stil en kunnen wellicht ook uw hulp goed gebruiken!