maandag 21 december 2015

Kiek je kerk....De Ontknoping!


Op 14 november 2015 kwam onze fotowedstrijd tot een prachtige ontknoping met een mini-tentoonstelling in de Witte Kerk. De grote opknapbeurt van de kerk was nog niet afgerond, dus het decor voor de tentoonstelling was er een van opgestapelde stoelen, beschermfolie om de kroonluchters, verrijdbare steigers en ladders, maar dat maakte de stroom nieuwsgierige bezoekers misschien alleen maar groter.De jury bestond uit Gidie Vogels (Blik op Noordwijkerhout), Sjaak Weijers (fotograaf) en Ietje van Halem (bedenkster van de wedstrijd). Samen kwamen zij tot deze top 3:

Maar er waren nog veel meer prachtige inzendingen te bewonderen, die zeker een vermelding hier verdienen.

Dankzij onze sponsors gingen onze prijswinnaars niet alleen naar huis met de eeuwige roem, maar ook met leuke prijzen; een mooie foto van de Witte Kerk op canvas, een zweefvlucht boven onze eigen gemeente. Sponsors, enorm veel dank daarvoor!

De dag van de Witte Kerk was voor ons organisatoren een groot succes. Allereerst omdat we er in slaagden weer een paar honderd mensen 'over de drempel' van ons prachtige monument te krijgen, maar ook omdat wij weer een cheque konden overhandigen van 2500,- euro  voor het onderhoud van de kerk. Daar is het ons natuurlijk allemaal om te doen!