woensdag 3 mei 2017

Geef een dominee nooit het woord….


Toen Jos van den Burg op 30 april jl aan Egbert van der Weide de bundel “Geef een dominee nooit het woord….” overhandigde, hoopten wij eigenlijk dat we het als Stichting uit mochten geven zodat een heleboel mensen ervan zouden kunnen genieten.

Omdat het zijn geesteskinderen zijn, durfden we het niet zomaar uit te geven, maar gelukkig heeft Egbert hier toestemming voor gegeven, en daar zijn wij uiteraard blij mee!

U krijgt de kans om in te schrijven op deze bundel, waarin een groot aantal mooie, grappige, ontroerende columns van Egbert zijn verzameld, met veel foto’s.

De prijs bedraagt € 17.50, en naar verwachting verschijnt het half juni. De eventuele winst van deze bundel gaat naar een goed doel, welk doel dat is mag Egbert zelf bepalen.

Als u intekent, en uiteraard vooruitbetaalt, dan wordt u uitgenodigd voor een middag of avond in de Witte Kerk waarop het boek wordt gepresenteerd. Dan kunt u uw exemplaar ophalen en bovendien laten signeren door de hoofdgast Egbert van der Weide.

Reden genoeg denken wij om nu in te tekenen! De oplage is eenmalig en afhankelijk van het aantal intekeningen. Dus op=op!

Bestellen kunt u via het formulier op ‘boek bestellen’. U kunt ook intekenen en vooruit betalen (liefst contant) bij Boekhandel Wagenaar & van Halem, Havenstraat 10, Noordwijkerhout