zaterdag 10 juni 2017

Signeersessie ds. Egbert van der Weide

We hadden niet verwacht dat er zoveel mensen zouden afkomen op de signeersessie in de Witte Kerk.


Op 9 juni jl. werd daar het boek van ds. Egbert van der Weide uitgereikt aan alle intekenaars op het boek “Geef een dominee nooit het woord…”, en uiteraard wilden de mensen heel graag een handtekening van Egbert voorin hun boek hebben. Hij had het er maar druk mee, en bovendien had hij voor heel veel mensen een persoonlijke opdracht waar ze uiteraard erg blij mee waren.

Als grote verrassing kwamen leden van “De Passie” het nummer “Catootje” ten gehore brengen. Egbert heeft er ooit voor gezorgd dat het carillon deze gouwe ouwe dagelijks speelt.Wij als Stichting kunnen terugkijken op een leuke avond met blije mensen. En zelf zijn we reuze blij met de inspanningen van Egbert, want het was een hele klus!

Wilt u nog een exemplaar van het boek van ds. Egbert van der Weide, dan kan dit nog: tegen betaling van €17.50 is het nog te krijgen bij Boekhandel Wagenaar & van Halem. “Geef een dominee nooit het woord…” is uitgegeven door de Stichting Vrienden van de Witte Kerk, en Egbert van der Weide gaat nog een goed doel aanwijzen waar de netto-opbrengst naartoe gaat. U kunt eventueel ook via de e-mail: info@vriendenvandewittekerk.nl een exemplaar reserveren. OP=OP!