maandag 14 mei 2018

Moederdag High Tea in de Witte Kerk

Wat was het een feestje in de kerk afgelopen zondag! In een prachtig door Angelique Beijk ingerichte en versierde kerkzaal hebben de bijna 60 gasten genoten. Van de mooie kerk, van de hapjes, van elkaar…  Er waren zelfs gasten bij die nog nooit in de kerk waren geweest en die nu hebben gezien hoe mooi en intiem onze kerk is en hoe die zich leent voor dit soort gelegenheden.
Angelique en haar team hebben een geweldig 4-gangen high tea in elkaar gezet, en elke gang ging vergezeld van een bijpassende thee. Angelique was een inspirerende gastvrouw, en voor elke gang legde ze uit wat de gasten te wachten stond. En dat was heel wat! En behalve dat alles heerlijk was en iedereen het zich goed liet smaken, was het enorm gezellig in de zaal. De sfeer zat er goed in en er werd heel wat afgekletst.
De gasten hebben genoten, maar wij als Stichting Vrienden van de Witte Kerk ook. Het was een eer voor ons om onderdak te mogen bieden aan en mee te mogen helpen bij deze high tea, die belangeloos werd aangeboden door Angelique. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede aan het onderhoud van het kerkgebouw, dat hopelijk nog heel veel van dit soort inspirerende, leuke en gezellige evenementen mag herbergen. De Stichting heeft dit jaar meer op het programma staan, houd hiervoor onze website en facebook in de gaten.


Wij willen tot slot iedereen bedanken die dit feestje mogelijk heeft gemaakt:
  • Angelique Beijk die initiatiefneemster en uitvoerster was van deze high tea;
  • met speciale dank aan Sanne Boswinkel voor het meedenken, meebakken en meewerken;
  • de sponsors van de bloemen: van den Berg Bloemensfeer en meer - marktbloemist John en Thea - Shauny de Groot - Florist Holland, Gerbera veredelaar - ’t Bloemenstalletje - Bloemenbedrijf RCQ de Groot;
  • de sponsors van het gebak:  Kaatje’s Cakekunst en Daniël Beijk;
  • en verder iedereen die heeft meegeholpen met sjouwen, inrichten en bedienen!