zondag 12 augustus 2018

Muziek: Kieran Goss en Annie Kinsella

Op 1 februari treedt Kieran Goss op samen met Annie Kinsella, in het kader van de release tour van het nieuwe album “Oh, the Starlings”. Tijdens hun uitgebreide Europese tour doen ze ook Noordwijkerhout aan, en de prachtige Witte Kerk leent zich prima voor Ierse muziek.

Kieran Goss is één van Ierlands meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door o.a. Mary Black en onze eigen Ilse Delange. Op zijn meest recente tours werd hij vergezeld door zangeres/artieste Annie Kinsella. Samen hebben ze hun publiek betoverd met hun optredens en ze ontvingen zeer lovende kritieken.

Deze live shows inspireerde hen tot het nieuwe duo album “Oh, the Starlings”, dat in januari 2019 wordt uitgebracht. Deze release valt samen met een aantal optredens in Nederland, als onderdeel van een Europese tour.

Wij zijn er trots op dat Kieran Goss en Annie Kinsella komen optreden in de Witte Kerk, want met hun liedjes en verhalen weten ze het publiek te ontroeren.  En waar kan dat beter dan in de sfeervolle Witte Kerk?

Kaarten bestellen:
Datum: 1 februari 2019
Aanvang: 20.00 uur
Prijs kaartje: € 19,00 inclusief pauzedrankje

De kerk heeft maar een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! Stuur een mailtje naar: info@vriendenvandewittekerk.nl en u krijgt van ons binnen een dag antwoord.

Smaakt dit naar meer? Op 28 februari 2019 komt Carel Kraayenhof in de Witte Kerk, samen met pianist Juan Pablo Dobal. Binnenkort komt er meer informatie op onze website, maar u kunt ook hiervoor alvast kaarten reserveren.