woensdag 12 september 2018

Bridge drive in de Witte Kerk van Noordwijkerhout

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert Stichting Vrienden van de Witte Kerk i.s.m. de bridgeverenigingen van Noordwijkerhout  een bridge drive in de Witte Kerk, Dorpsstraat 7 te Noordwijkerhout.
De inloop is vanaf 10 uur. En de aanvang van de drive is 10.30 uur precies.

De drive bestaat uit zes ronden van vier spellen met koffie, thee, drankjes, hapjes en tussentijds een warme/koude lunch.
De drive wordt afgesloten rond 15 uur met een prijsuitreiking
De wedstrijdleiders van deze dag zijn Mieke Duivenvoorde en Jos Szymanowski.

De totale kosten voor deze dag zijn € 27,50 p.p. inclusief alle drankjes, hapjes en lunch. Er kunnen maximaal 72 deelnemers meedoen aan deze drive.

U kunt inschrijven vanaf 14 september a.s. en inschrijfformulieren kunnen hier gedownload worden en kunnen dan zelf uitgeprint worden, doch zijn ook verkrijgbaar bij  Boekhandel Wagenaar & van Halem, Havenstraat 10. 2211 EH Noordwijkerhout, waar u deze ook kunt inleveren.

Let op. Wagenaar & van Halem is wegens vakantie gesloten van 23 tot 30 september.

Inschrijvingen worden op volgorde van  binnenkomst behandeld en vastgelegd  indien de betaling is voldaan. Contant bij inschrijving heeft onze voorkeur (pinnen kan ook)  

Overmaken kan ook  op de  bankrekening van de Stichting Vrienden van de Witte Kerk  is NL21RABO0120533235 o.v.v. naam en tel.nr.
De inschrijving sluit op dinsdag 9 oktober a.s. om 18.00 uur.
De totale netto inkomsten gaan in het geheel naar de Stichting Vrienden van de Witte Kerk  t.b.v. het onderhoud van deze Kerk.,

Een leuke bridge dag in een mooie historische omgeving.