woensdag 25 september 2019

Bridgedrive 12 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseert de Stichting Vrienden van de Witte Kerk i.s.m. de bridgeverenigingen van Noordwijkerhout een bridgedrive in de Witte Kerk, Dorpsstraat 7 te Noordwijkerhout. De inloop is vanaf 10.00 uur. De bridge-drive begint om exact 10.30 uur.

De drive bestaat uit zes ronden van vier spellen. De deelnemers worden voorzien van koffie, thee, drankjes en hapjes en bovendien een lunch. Rond 15.00 uur wordt de drive afgesloten met een prijsuitreiking.

De wedstrijdleiders van deze dag zijn Mieke Duivenvoorde en Jos Szymanowski.

De totale kosten bedragen €27,50 p.p. inclusief alle drankjes, hapjes en een lunch. Er kunnen maximaal 72 deelnemers meedoen aan deze drive.

Leden van de bridgeverenigingen van Noordwijkerhout hebben voorrang bij inschrijving tussen 7 en 14 september 2019.
Na deze datum kunnen bridgers van andere verenigingen zich inschrijven.

Inschrijving kan op twee manieren:
  • Inschrijfformulieren kunnen hier gedownload worden en ingevuld retour gezonden naar info@vriendenvandewittekerk.nl. U kunt de deelnamekosten overmaken op  bankrekeningnummer NL 21 RABO 0120533235 t.n.v. de Stichting Vrienden van de Witte Kerk, o.v.v. ‘Bridgedrive’ en uw naam en e-mailadres. Aangezien er per twee personen wordt ingeschreven dient er € 55.00 te worden overgemaakt.
  • Inschrijfformulieren zijn eveneens verkrijgbaar bij Boekhandel Wagenaar & van Halem, Havenstraat 10, 2211 EH Noordwijkerhout. U kunt daar, tegen contante betaling, de formulieren ook weer inleveren.

Let op: wegens vakantie is Boekhandel Wagenaar & van Halem van 23 tot en met 27 september gesloten.

Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en vastgelegd, indien de betaling is voldaan. De inschrijving sluit op dinsdag 8 oktober om 18.00 uur.
De totale netto inkomsten gaan naar de Stichting Vrienden van de Witte Kerk t.b.v. het onderhoud van deze Kerk.

Een leuke bridge-dag in een mooie historische omgeving!