zaterdag 15 februari 2020

Een Amazing meezingfestival in aanloop naar het Songfestival!

Op vrijdagavond 20 maart 2020 in de Witte Kerk.

De Vrienden zijn dol op zingen en op het songfestival en willen ons dorp op de muzikale kaart zetten. Noordwijkerhout doet zeker niet onder voor Rotterdam, want zingen kunnen wij ook. Bovendien hebben we een geweldige locatie voor een meezingfestival: de Witte Kerk!

Onder leiding van pianovirtuoos, zanger, componist en tekstschrijver Guus Westdorp zingen we de balken uit het plafond! Iedereen mag meezingen met nummers van o.a. de Beatles, Billie Joel, Abba en natuurlijk ook de onvolprezen André Hazes. Heel veel ‘gouwe ouwen’ passeren de revue. Het maakt niet uit of je stemvast bent, wat telt die avond is het enthousiasme en het plezier. We beloven dat je blij en opgekikkerd weer naar huis gaat.

Guus Westdorp heeft in 1987 zelf meegedaan aan het songfestival in Brussel, toen hij deel uitmaakte van Marcha met Marga Bult. Ze brachten toen het nummer ‘Rechtop in de wind’ ten gehore. Hij kan als geen ander een zaal enthousiasmeren en mee laten zingen. Zie voor meer info over Guus op zijn website guuswestdorp.com.

Reden genoeg om op 20 maart naar de kerk te komen voor een avondje plezier, nostalgie en het oefenen van stembanden. De teksten van alle nummers krijg je mee, die staan in een prachtig tekstboekje. Aan het smeren van de kelen wordt ook gedacht, in de pauze schenken we een drankje.

Bestel snel kaartjes! Met de aanschaf van kaartjes draag je bij aan het onderhoud van de Witte Kerk.

Datum: vrijdag 20 maart 2020
Aanvang: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Toegangsprijs: 15 euro, inclusief 2 pauzedrankjes en liedjesboek
Kaarten verkrijgbaar bij: Boekhandel Wagenaar & van Halem, Havenstraat 10, Noordwijkerhout
of te bestellen via deze link klik hier.
Organisatie: Stichting van de Vrienden van de Witte Kerk