donderdag 16 september 2021

Ga uit je pan!

De Vrienden zijn terug en hebben lekkere trek, dus: Ga uit je pan!

Een culinair treffen op 9 oktober 2021 van 11.15-15.30 uur in de Witte Kerk!

De herfst van 2021 is het begin van een nieuwe lente, waarin we weer naar buiten mogen en leuke dingen met elkaar mogen doen. Reden voor de Vrienden om jullie uit te nodigen voor een feestje: Ga uit je pan!

Alleen gaan wij niet trakteren, maar we vragen aan alle keukenprinsen, koekenbakkers en soepkoninginnen in het dorp om iets lekkers mee te nemen.

Maak iets van de herfstoogst zoals pompoenen, appels, peren, nootjes, olijven; alles wat moedertje natuur in dit jaargetijde levert en uiteraard eetbaar is. Bak, kook, pureer, kneed, stamp, zeef en creëer. Taarten, muffins, soepjes, koekjes, alles mag.Een deskundige jury beoordeelt de lekkerste recepten. De beloning? Zoals altijd: eeuwige roem!

Alles wat jullie inbrengen wordt op 9 oktober in de kerk verkocht, en de opbrengst is voor de Vrienden van de Witte Kerk (komt ten goede aan het gebouw).

Wij hebben er trek in en vinden het heerlijk om iedereen weer te ontmoeten. Tot dan en… bak ze bruin!


Spelregels culinaire herfstcreatie wedstrijd:

  • Maak iets van de herfstoogst zoals pompoenen, appels, peren, nootjes, olijven; alles wat moedertje natuur in dit jaargetijde levert en uiteraard eetbaar is.
  • Bak, kook, pureer, kneed, stamp, zeef en creëer. Taarten, muffins, soepjes, koekjes, zoet of hartig alles mag.
  • Een deskundige jury beoordeelt en proeft de creaties. De beloning? Zoals altijd: eeuwige roem!
  • Alles wat jullie inbrengen wordt op 9 oktober in de kerk verkocht, (11.15 - 15.30 uur) en de opbrengst is voor de Vrienden van de Witte Kerk (komt ten goede aan het gebouw).
  • Deelnemen kan alleen als je bent aangemeld dmv het formulier (online invullen, je hoeft niets te printen) Dit kan tot en met 5 oktober 2021.
  • Elke deelnemer ontvangt na aanmelden verder bericht over aanlevertijd etc van de culinaire creatie op 9 oktober a.s.

Deze spelregels downloaden, klik hier.

 

Wil je meedoen? Vul onderstaand formulier in: