woensdag 21 februari 2024

“Kun je nog zingen zing dan mee!” op 8 maart 2024 in de Witte Kerk

Hoera! We gaan weer zingen! Wij –  de Vrienden van de Witte Kerk – hebben ‘Pianoman’ Daniel Roos weer geboekt. Daniel is inmiddels bekend van de vorige meezingconcerten in de Witte Kerk en hij gaat ons begeleiden bij de talloze liedjes uit ons meezingboekje. Van Abba tot Hazes, van popmuziek tot Nederlandstalige klassiekers, alles komt aan het bod. Het inmiddels befaamde meezingboekje met allerlei leuke weetjes vormt de leidraad.Doe dus mee! Geef je op en reken op een onvergetelijke avond. Nieuw deze editie is dat je zelf voorkeursnummers mag opgeven. We verzamelen alle voorkeuren en maken daar een keuze uit. Dus zing je graag ‘Tulpen uit Amsterdam’ of ‘An Englishman in New York’ of ‘Zomer in Zeeland’ of iets heel anders? Geef het aan ons door!

Wie mee wil zingen op 8 maart kan zich opgeven via de knop hierboven in het menu of klik op de link: Kaarten bestellen "kun je nog zingen, zing dan mee". Wil je ook je voorkeuren voor de liedjes doorgeven? Dat kan via de enquête. Klik op de knop hierboven in het menu of klik op de link: "Meezingavond; helpt u ons met antwoorden..." We zijn heel erg benieuwd naar ieders inbreng!

De toegangsprijs bedraagt 17.50 euro. Dit is inclusief het mooie meezingboekje. De netto-opbrengst van het concert gaat naar het onderhoud de Witte Kerk.

Datum: 8 maart 2024
Locatie: Witte Kerk Noordwijkerhout
Kerk open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Toegangsprijs: 17.50 euro
Organisatie: Stichting Vrienden van de Witte Kerk