vrijdag 2 augustus 2024

Op zoek naar verhalen over en foto’s van het Oosterduinsemeer: Paalzitters, zwemmers, surfers, schaatsers en vissers gezocht!

Begin oktober 2024 organiseren de Stichting Noordwijkerhout van Toen (NoVaTo) en de Stichting Vrienden van de Witte Kerk voor de derde keer de Dag van de Noordwijkerhoutse Geschiedenis. Voor deze tentoonstelling zijn we dit keer op zoek naar verhalen en foto’s over het Oosterduinsemeer, ofwel het Comomeer.

Wie heeft er nog herinneringen aan en foto’s van de zandafgraving? Wie weet nog dat hij/zij daar zwom met alle risico’s van dien? Wie heeft er meegedaan aan het paalzitten, of wie was erbij en heeft een mooi verhaal of foto’s? Ook de geschiedenis van kort geleden, zoals het Loungefest en de komst van Como & Co willen we laten zien. Surfen, drakenbootraces…. Kortom: alle informatie en beeldmateriaal over het (ontstaan van) het meer en de activiteiten op en rond het meer is van harte welkom.

Graag komen we met jullie in contact. Wie wat voor ons heeft kan ons mailen. Wij zijn te bereiken via info@noordwijkerhoutvantoen.nl of info@vriendenvandewittekerk.nl
 
Dag van de Noordwijkerhoutse Geschiedenis, editie 2024
Vrijdag  4 oktober 13.00 – 21.00 uur
Zaterdag 5 oktober 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Witte Kerk Noordwijkerhout
Toegang gratis!
Organisatie: NoVaTo en Vrienden van de Witte Kerk
www.noordwijkerhoutvantoen.nl