zondag 20 oktober 2013

Dank!!

Wow. Eigenlijk is dat het woord dat ons gevoel het beste beschrijft. Wow. Vanmiddag hebben we de tentoonstelling "Mijn Witte kerk" afgesloten. Ruim 1500 bezoekers hebben we in de afgelopen drie weken geturfd en dat is veel meer dan we hadden durven hopen.De kunstschatten zijn onderweg terug naar hun vertrouwde spijkertjes, de tentoonstellingsmeubels zijn afgebroken, de stoeltjes staan weer op hun plek. 

Dus is hier een woord van dank op zijn plek. Dank aan al die Noordwijkerhouters die de moeite hebben genomen om naar onze tentoonstelling te komen. Dank aan hen die een bijdrage in de pot hebben achtergelaten, dank aan hen die de moeite hebben genomen om onze flyer te lezen en donateur te worden.

Want wij, de Vrienden van de Witte kerk, willen nog veel vaker leuke, interessante, gezellige en mooie evenementen organiseren in de Witte Kerk. In de toekomst willen we vooral ook kunnen bijdragen aan het onderhoud van het gebouw, en daarbij is uw steun onontbeerlijk. Meer informatie vindt u op deze website, bovenaan.