zondag 6 november 2016

Heel Noordwijkerhout Bakt!!

Je hebt nog een paar dagen de tijd om te verzinnen wat je gaat bakken voor de allerleukste bakwedstrijd van ons dorp, want zaterdag 12 november is het al zover! Tijdens een gezellig wintermarktje, georganiseerd ín de Witte Kerk zullen we er dan achter komen wie de lekkerste taart van Noordwijkerhout bakt. Een titel die je altijd mag dragen, wie wil dat nou niet?

Nog een keer de spelregels: 

1. Bak een taart met thema winter

Je mag dit heel ruim opvatten; of je nu een cake, een vlaai of een gedecoreerde taart inlevert, wij vinden alles prachtig. Ga aan de gang met stoofpeertjes, speculaaskruiden of een sneeuwpop uit marsepein... niets is ons te gek. 
2. Lever jouw creatie om 10.30 in bij de Witte Kerk

Daar zijn we vrij streng in, uiterlijk 10.45 moet de taart bij ons binnen zijn. Maar omdat we al rond 9.00 beginnen met opbouwen is het geen probleem als je hem eerder brengt....of de buurvrouw vraagt hem bij ons af te geven... Jouw taart krijgt een nummer, wordt gefotografeerd, en doet zo mee aan de wedstrijd. Liefst krijgen we jouw taart al op een schaal of bord. Zorg dat daar aan de onderkant jouw naam op staat!! 

*****
Nadat de juryleden om 11.00 uur een puntje van elke taart hebben meegekregen trekken zij zich terug voor overleg. Dat gebeurt op een andere locatie. Ondertussen starten wij in de kerk met de verkoop van de taarten, per punt.

De opbrengst van de verkoop komt ten goede aan het behoud van 
De Witte Kerk.
*******

3. Kom om 15.30 even horen of je gewonnen hebt!! 

We hebben leuke prijsjes... en jouw taart wordt beoordeeld door een echte vakjury onder leiding van Erika van den Haak, het creatief brein achter Kaatjes Cakekunst. Dus het is zeker de moeite waard om langs te komen. (Ben je verhinderd, dan lees je de uitslag hier !!)