woensdag 20 september 2017

Bridgedrive in de Witte Kerk

 Een leuke bridge dag in een mooie historische omgeving

Op zaterdag 21 oktober 2017 organiseert de Stichting Vrienden van de Witte Kerk i.s.m. de bridgeverenigingen van Noordwijkerhout een bridgedrive in de Witte Kerk, Dorpsstraat 7 te Noordwijkerhout. De inloop is vanaf 10.00 uur en de drive begint om exact 10.30 uur.

De drive bestaat uit zes ronden van vier spellen. Tussendoor wordt er koffie, thee, drankjes en hapjes geserveerd en een lunch. De drive wordt rond 15.00 uur afgesloten met een prijsuitreiking. De wedstrijdleiders van deze dag zijn Mieke Duivenvoorde en Jos Szymanowski.

De kosten voor deze dag bedragen € 27,50 per persoon inclusief alle drankjes, hapjes en een lunch. Er kunnen maximaal 72 deelnemers meedoen aan deze drive.

In de Kerk staan stoelen met rieten zittingen, indien gewenst kunt u zelf een kussentje meenemen.

Vanaf 20 september kunt u zich inschrijven tegen contante betaling à € 27,50 en wel bij Boekhandel Wagenaar & van Halem, Havenstraat 10 te Noordwijkerhout. Vanaf 15 september a.s. zijn de inschrijfformulieren daar af te halen. Of download het hier, (klik op hier) en lever het in bij Boekhandel Wagenaar & van Halem.

De inschrijving sluit op dinsdag 17 oktober om 18.00 uur. Als u nog vragen hebt kunt u zich wenden tot de Stichting Vrienden van de Witte Kerk via info@vriendenvandewittekerk.nl

De netto inkomsten gaan in zijn geheel naar de Stichting Vrienden van de Witte Kerk t.b.v. het onderhoud van deze Kerk.