zaterdag 20 oktober 2018

Waardevol of Waardeloos?

Dag van de Witte Kerk op zaterdag 10 november 2018
Ergens slingert nog een beeldje van opa op zolder. In een doosje liggen de oude sieraden van oma te verstoffen. Een chinees vaasje staat ergens achter in de kast, en je hebt geen idee wat je ermee moet. En dat schilderij: is het een Van Gogh of heeft oom Rinus dat nageschilderd? Kortom: we zitten allemaal met vragen over spullen waar we geen raad mee weten maar die we toch niet weg doen. De Stichting Vrienden van de Witte Kerk wil in samenwerking met Heritage Auctions antwoord op die vragen geven.


Twee deskundigen komen op 10 november uw kunst en curiosa taxeren. Tussen 10.30 en 15.00 uur kunt u langskomen en wie weet hebt u wat bijzonders in huis!
Taxatie €1 per persoon (voor max 3 kunst of curiosa stukken en de opbrengst gaat naar Stichting Vrienden van de Witte Kerk)

Wie ook wat bijzonders in huis hebben zijn een aantal Noordwijkerhoutse verzamelaars. Zij komen die dag hun verzameling laten zien en vooral erover vertellen. U hoeft zich dus niet te vervelen als u in de rij staat voor de taxaties. En de toegang is gratis!