vrijdag 12 juli 2019

De Witte Kerk wil de wijde wereld in!

Na ruim 700 jaar Noordwijkerhout en haar inwoners van alle kanten te hebben bekeken, wil de kerk wel eens verder kijken dan haar toren hoog is. Maar daar heeft ze jullie hulp bij nodig! Neem de kerk mee als je de dorpsgrenzen overgaat en zet haar op de foto. Het maakt niet uit waar: op het topje van een duin, op het strand, midden op de oceaan, op de Chinese muur, op de camping, op de Eiffeltoren, op de Noordpool, op de Mont Blanc, voor een collega-Witte Kerk; de hele wereld ligt voor ons kerkje open.


Koop bij de Vrienden een vlaggetje van de kerk en neem dit vlaggetje mee op reis. Veraf of dichtbij maakt niet uit, of het met het vliegtuig meegaat of in de fietstas ook niet. Maak een foto van het vlaggetje met de kerk erop op jouw favoriete plekje.

We gaan al deze foto’s verzamelen en tentoonstellen in de Witte Kerk tijdens de ‘Dag van de Witte Kerk’ op zaterdag 9 november 2019. Dan brengen we de wereld in beeld door jullie ogen gezien.

Op deze dag zal een vakjury en het publiek de  mooiste/leukste/creatiefste foto’s uitkiezen en aan het einde van de dag maken wij de drie prijswinnaars bekend.

Kom naar de braderie op 20 juli en koop een vlaggetje!

Voor slechts €5.90 doe je mee en dan:
  • krijg je het enige echte Witte Kerk Vlaggetje,
  • mag je een foto inzenden voor de fotowedstrijd en –tentoonstelling: ‘Weg van de Witte Kerk’,
  • organiseren de Vrienden op 9 november een leuke tentoonstelling door en voor Noordwijkerhouters (en vooruit, ook andere Witte-Kerk liefhebbers),
  • maak je kans op een mooie prijs…..
  • ……en: misschien wel eeuwige roem?
  • draag je bovendien een steentje bij aan het onderhoud van onze Witte Kerk!
Na 20 juli 2019  zijn de vlaggetjes te koop bij Boekhandel Wagenaar & van Halem