donderdag 12 maart 2020

Uitstel meezingavond ‘Kun je nog zingen zing dan mee’

Gezien de omstandigheden rondom de corona-crisis hebben we besloten om het meezingconcert dat gepland stond voor 20 maart a.s. uit te stellen. Het concert was helemaal uitverkocht, en dat betekent dat er meer dan 100 mensen aanwezig zouden zijn.

Uiteraard is dit heel jammer, maar van uitstel komt zeker geen afstel! We verzetten het concert tot nader order (hopelijk later dit voorjaar) en zodra er een nieuwe datum bekend is laten we dit weten.
Dit betekent dat degenen die kaartjes hebben gekocht deze mogen houden, ze blijven geldig voor de nieuwe datum. Wilt u via de mail aan ons doorgeven of u de kaartjes houdt? Dan kunnen we u berichten zodra er een nieuwe datum bekend is.

Misschien zijn er ook mensen die hun geld terug willen, dat kan. Voor degene die via de website hebben gereserveerd: stuur een mailtje naar info@vriendenvandewittekerk.nl met uw naam en het aantal kaarten dat u hebt gekocht. Wij maken het geld dan over op het rekeningnummer dat bij ons bekend is. Voor degene die de kaartjes bij Boekhandel Wagenaar & van Halem hebben gekocht: u kunt uw kaartje daar inleveren en dan krijgt u uw geld terug.

U kunt ook al reserveren voor dit geweldige meezingconcert! Geef uw naam, emailadres en het aantal kaartjes door via info@vriendenvandewittekerk.nl, dan zetten wij u op de wachtlijst.