woensdag 25 maart 2020

We kijken nu al naar u uit!

De Vrienden hebben onlangs met pijn in het hart het meezingconcert uit moeten stellen. Nederland ging op slot, en zelfs de Witte Kerk sloot de deuren. We hadden er zo’n zin in, en het programmaboekje dat iedereen zou krijgen is zo mooi geworden...

Gelukkig blijft de kerk gewoon staan en ligt het programmaboekje veilig op u te wachten tot het moment dat wij het concert wel kunnen laten doorgaan. We kijken er naar uit! We hopen straks met z’n allen een prachtige avond te hebben. Op die avond zijn we ons er driedubbel van bewust hoe bijzonder het is om met zijn allen bij elkaar te zitten en te genieten van muziek.

Guus Westdorp, de pianist van ons meezingconcert, heeft op veler verzoek zijn lied ‘Wees dan lief voor mij’ opnieuw gearrangeerd en opgenomen. Dit nummer is lang geleden ontstaan na een bezoek aan Ramses Shaffy. Het rolde er toen in één keer uit. Guus zingt het nog steeds in zijn programma ‘Ramses Shaffy, de liederen’, dat hij bij mensen thuis en in zalen speelt. De single is verkrijgbaar op www.guuswestdorp.com.

Zodra er een nieuwe datum is voor het meezingconcert laten we het weten via onze website, facebook en Blik op Noordwijkerhout. Voor wie zin heeft om dan met zijn allen te vieren dat we weer naar buiten kunnen en weer samen kunnen zijn: reserveer alvast kaarten. We hebben nog een beperkt aantal kaarten over. Geef uw naam, e-mailadres en het aantal kaarten door via info@vriendenvandewittekerk.nl en we zetten u op de wachtlijst.