zaterdag 7 november 2020

Dag van de Witte Kerk 14 november 2020

Tja, je kunt plannen maken wat je wilt, maar soms moet je buigen voor buitengewone omstandigheden. We hadden een leuke, spannende en uitdagende Dag van de Witte Kerk in gedachten, met in de hoofdrol de bezoekers! In gedachten zagen we jullie al voor ons in een hele bijzondere setting: de Witte Kerk omgetoverd tot……

Maar wat niet kan, kan niet, en dat betekent dat we volgend jaar in de herkansing gaan met dit bijzondere, geheimzinnige evenement. Een tipje van de sluier? Nee hoor, we verklappen nog niks!

Wat wel doorgaat is de overhandiging van de jaarlijkse cheque door de Vrienden aan de kerkgemeenschap. Deze financiële bijdrage is meer dan welkom, want onderhoud is en blijft nodig: af en toe een facelift, een nieuw verfje, groot onderhoud, er is altijd wat te doen aan deze oude dame. Dankzij al onze Vrienden en donateurs kunnen wij ook dit jaar weer een behoorlijk bedrag overhandigen en wel 3000 euro. Dat doen we in aangepaste vorm, zonder publiek. Maar wel op de traditionele Dag van de Witte Kerk op 14 november a.s.

Volgend jaar hopen we al onze plannen uit de ijskast te halen en jullie weer te ontvangen in de kerk tijdens de door ons georganiseerde evenementen. Wie ook een financiële bijdrage wil leveren zodat de kerk het onderhoud krijgt dat ze verdient, dat kan. Alle informatie hierover kunt u vinden onder de buttons "Vriend worden?" en "Donateur worden?" in het menu hierboven.