zondag 14 november 2021

Geen evenement op Dag van de Witte Kerk, wel cheque van €3000

Helaas anders dan we hadden bedacht, werd wederom de traditionele uitreiking van de cheque overhandigd zonder evenement en publiek aan de Kerkrentmeesters.
Net als vorig jaar door de maatregelen vanwege Corona.

 

Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Witte Kerk kwam op 13 november 2021 om 11 uur bijeen in de Witte Kerk. Mooie woorden van onze voorzitter Jos van den Burg over onze activiteiten van afgelopen jaar, slechts 1, maar wel een hele smakelijke “Ga uit je pan”, benadrukte hij nogmaals de inkomsten te danken is door onze Vrienden van de Stichting Vrienden van de Witte Kerk. Zij zorgen voor grote financiële ondersteuning, die in zijn geheel naar het onderhoud van de Witte Kerk gaat. 
De penningmeester Leon Floor overhandigde de cheque van €3000,- aan een blije dominee Esmeralda Mandemaker. Zij sprak bewonderde woorden over de Stichting
dat het motivatie vergt om toch niet het bijltje erbij neer te gooien als er bijna niets van de evenementen kunnen plaats vinden. Zo staan wij er ook in, onze Stichting kijkt reikhalzend uit naar het moment dat we weer kunnen!! Idee genoeg voor mooie en gezellige evenementen passend bij de kerk en het betrekken van mensen bij het onderhoud van het belangrijkste culturele erfgoed van Noordwijkerhout.