maandag 13 maart 2023

Kun je nog zingen, zing dan mee!

Meezingavond op vrijdagavond 17 maart in de Witte Kerk onder leiding van Daniel Roos.

Goed nieuws voor degenen die afgelopen september de leuke meezingavond in de Witte Kerk heeft meegemaakt: Daniel Roos (de ‘pianoman’) komt weer naar Noordwijkerhout! Wij, de Vrienden van de Witte Kerk zijn blij dat we hem weer hebben kunnen boeken.


Op vrijdag 17 maart komt Daniel naar de Witte Kerk. Onder zijn enthousiaste begeleiding zingen we daar met z’n allen de sterren van de hemel. Het is zo leuk om al die bekende popliedjes mee te zingen, en te horen hoe het klinkt in de kerk.

Voor wie Daniel nog niet kent: hij is zanger, pianist en songwriter. Hij is o.a. de begeleider van de Haagse cabaretier Sjaak Bral. Zijn eigen muziek is een mix van pianopop en kleinkunst. Niet zo lang geleden verscheen zijn single ‘Woordeloos’. Hij is een groot liefhebber van Billy Joel en Elton John.


Uiteraard zingen we op 17 maart samen het geweldige nummer ‘The pianoman’ van Billy Joel, en verder beslaat het meezing-repertoire een breed scala aan popliedjes, zowel Nederlandstalig als Engels. Zingen is heerlijk: het ontspant, het is goed voor je humeur en goed voor de longen. Na zo’n avond in de Witte Kerk ga je vrolijk weer naar huis.

Dus kom en zing mee! Wie een kaartje wil reserveren kan zich aanmelden (klik op "Kaarten bestellen" boven in het menu) of klik hier! De toegangsprijs bedraagt 17 euro p.p. Wat krijgt u ervoor terug: een geweldig leuke en vrolijke avond waar de stembanden weer eens gesmeerd worden. Bovendien krijgt iedereen het super-de-luxe meezing-bewaarboekje met daarin alle nummers die gezongen worden en heel veel leuke weetjes.