zondag 19 maart 2023

Met de pianoman bijna het dak eraf gezongen!

Muziek en zingen maakt vrolijk en je kikkert ervan op, dat bleek maar weer afgelopen vrijdagavond in de Witte Kerk. Dokters zouden dit medicijn vaker moeten voorschrijven! 

Deze tweede sing along avond met pianist Daniel Roos zorgde voor schorre kelen, rode wangen, blije gezichten, en heel veel napret.

 


 

 

Uit het prachtige liedjesboek met klassiekers uit de popmuziek zongen we nummers van Hazes, The Pointer Sisters, Shocking Blue, Clapton en nog veel meer.

 

De zaal ging uit z’n dak bij het nummer ‘The pianoman’, dat het lijflied is van Daniel die ons door het meezingboekje leidde. Maar ook het ingetogen ‘Summertime’ klonk prachtig in de kerk. En wat klonk het duet ‘Omdat ik zoveel van je hou’ geweldig! Dank aan de bezoekers, die met zoveel overgave en plezier meezongen.



 

En de kerk? Die genoot mee. Onder haar dak worden er normaal gesproken gezangen en psalmen gezongen, maar popliedjes klinken op z’n tijd net zo prachtig. Als er maar gezongen wordt.

Kortom, het was een succes. En ons, de Vrienden, werd zeer dringend verzocht om deze meezingavond nog eens te herhalen. Dat gaan we zeker doen. Als het kan weer met Daniel, die de zaal weet te enthousiasmeren, en dan met andere liedjes, waar het publiek ook over mee mag beslissen……….. maar dat is voor later! 

Twee nummers houden we erin: The pianoman en de Vriendenversie van With a little help from my friends.