woensdag 23 november 2022

Kerstconcert met The Midwinters op 18 december 2022 - UITVERKOCHT!

De Stichting Vrienden van de Witte Kerk sluit 2022 met een muzikaal evenement af. En wat is er in december in aanloop naar de kerst mooier dan een kerstconcert? Onnodig te zeggen dat de Witte Kerk zich daar in die donkere dagen prachtig voor leent.

Op zondag 18 december komt een gezelschap van zeven aan het conservatorium geschoolde solisten en musici, The Midwinters, naar Noordwijkerhout om u een prachtige avond te bezorgen.

The Midwinters bestaan uit vier solisten (van sopraan tot tenor) die worden begeleid door een pianiste, violist en een harpiste. Dit gezelschap brengt al ruim tien jaar met veel succes een kerstprogramma in de Remonstrantse Kerk in Nieuwkoop. Dit kwam de Vrienden ter ore, en het leek ze een prachtige invulling van een muzikale avond in de Witte Kerk. The Midwinters brengen bekend en wat minder bekend repertoire. Van Morgen van Richard Strauss tot Let it snow. Kortom: een heel gevarieerde muzikale avond in een sfeervolle ambiance.

Esther Floor is voor de Vrienden geen onbekende. Al eerder trad zij samen met pianiste Elisabeth Ford op in de Witte Kerk met het intieme ‘Songs from the Isles’. Later bracht Esther samen met de solisten Esther Adelaar en Isabella Scholte, en wederom begeleid door Elisabeth het Bloemenconcert ten gehore. En nu wordt dit viertal aangevuld met de tenor Thomas de Bruijn, de harpiste Brenda Dor-Groot en de violist Sietse van Gorkum. We zijn benieuwd met hoeveel musici Esther de volgende keer komt!

De toegangsprijs bedraagt 20 euro, dit is inclusief een pauzedrankje. Reserveren kan door middel van het sturen van een mailtje aan: info@vriendenvandewittekerk.nl. U ontvangt dan een bevestiging. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt!

Aanvang: 20.00 uur – inloop vanaf 19.30 uur
Kaartjes: € 20 inclusief pauzedrankje
Bestellen via info@vriendenvandewittekerk.nl UITVERKOCHT!